About

About us

Wij zijn Payforuse

In 2020 is PayForUse begonnen nu werken op een kantoor van 9 tot 5 niet meer is het was. Dit vraagt om een flexibele oplossing die voor iedereen betaalbaar is. Daarom begonnen we met PayForUse! We willen ondernemers en collega’s een platform bieden waar ze de flexibiliteit en opties krijgen die ze verdienen. Voor een vast laag bedrag per maand zonder verborgen kosten zoals andere partijen.
Onze belofte GEEN VERBORGEN KOSTEN We werken niet met termijnen en jaarcontracten. Zodat we je altijd een duidelijk oplossing kunnen bieden.
De beste service Superservice. We garanderen je dat we je werkplek binnen 48 uur fixen als er iets stuk is.
Levenslange garantie Zolang je abonnement loopt zorgen wij voor het onderhoud.

Wat Bieden Wij?

Wij bieden je een ergonomische werkplek voor een vaste lage prijs per maand. Flexibiliteit is bij ons vanzelfsprekend; meer werkplekken nodig, laat het ons weten. Mag je weer naar kantoor en staat je werkplek in de weg? Wij komen deze kosteloos ophalen en stoppen je abonnement.
Voor €40,- komen wij het meubilair bij je bezorgen en monteren(Tenzij je alleen een stoel besteld), we gaan niet eerder weg dan dat alles werkt. Is er iets kapot? Wij sturen binnen 48 uur een monteur om je meubilair te maken of om te ruilen zodat jij je werkzaamheden zo snel mogelijk weer comfortabel uit kan voeren.

Product DNA

Superior design and craftsmanship

Careful and intentional construction to create objects of lasting beauty.

Premium materials

Only the finest materials - supporting comfort, aesthetics and functionality.

Sophisticated technology

Designing the ultimate sound experience, while delivering best-in-class performance at every touch point.

We werken niet met termijnen en jaarcontracten. Zodat we je altijd een duidelijk oplossing kunnen bieden.

Payforuse

Neem contact op

Wij zijn Payforuse

In 2020 is PayForUse begonnen nu werken op een kantoor van 9 tot 5 niet meer is het was. Dit vraagt om een flexibele oplossing die voor iedereen betaalbaar is. Daarom begonnen we met PayForUse!

Wij zijn Payforuse

Partnership with schools

We willen ondernemers en collega’s een platform bieden waar ze de flexibiliteit en opties krijgen die ze verdienen. Voor een vast laag bedrag per maand zonder verborgen kosten zoals andere partijen.

Samen Helpen We Het Milieu

Passion for arts education

De grote hoeveelheden afval afkomstig uit onze wegwerpmaatschappij en de wijze waarop het wordt verwerkt, zijn niet alleen schadelijk voor het milieu maar ook voor de mens. Door de circulaire werkplek te creëren draag jij actief bij aan de oplossing voor afvalproblematiek en waardevernietiging.

Our History

Story

Samen Helpen We Het Milieu

De grote hoeveelheden afval afkomstig uit onze wegwerpmaatschappij en de wijze waarop het wordt verwerkt, zijn niet alleen schadelijk voor het milieu maar ook voor de mens.
Door de circulaire werkplek te creëren draag jij actief bij aan de oplossing voor afvalproblematiek en waardevernietiging.
Als jong bedrijf vinden we het belangrijk dat we bijdragen aan een milieubewustere keuze. Door de visie van PayforUse met ons verhuur concept en levenslange garantie, is dat wij controle houden over de producten; en zo verspilling voorkomen
Daarnaast bieden wij ook refurbished werkplekken aan en sluiten hiermee de circulaire cirkel; we recyclen en upcyclen onze producten en voorkomen verspilling. Met als bijkomend voordeel dat dit voordeliger is voor jout

Story

Master & Dynamic partners with renowned architect Sir David Adjaye to launch a new concrete wireless speaker for the home.

Story

We introduce the MW07 True Wireless Earphones, built on cutting-edge technology and crafted with premium materials.

Story

Master & Dynamic partners with Automobili Lamborghini on a collection of high-performance sound tools.

Story

Master & Dynamic partners with the iconic football club Paris Saint-Germain to create a limited-edition collection of sound tools

Story

Master & Dynamic partners with Leica Camera AG to introduce the MH40 Wireless Headphones to the 0.95 capsule collection.

Het Team

Doortje.H

Mede-oprichter, Head of operations

Bobby. Z

Finance

Collin. H

IT & Marketing

Master & Dynamic Talk Vision and Brand Roots