Je klanten flexibiliteit bieden was nog nooit zo makkelijk

Dealer worden?

Jouw prijzen, jouw regels
Bij Payforuse geven we jou de vrijheid om je maandelijkse prijzen te bepalen. Jij kent je markt het beste, en wij ondersteunen je bij het behalen van de winst die je voor ogen hebt. We geven je een prijslijst en inlog om actuele prijzen en voorraad te bekijken.
Laat ons de Zorgen Wegnemen
Stel je voor, meubilair van topkwaliteit, geleverd aan jouw klanten zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de logistiek. Wij nemen deze last van je schouders, zodat jij je volledig kunt richten op wat je het beste doet - klanten binnenhalen.
White label oplossing
Bij Payforuse rijden we met auto's zonder bedrijfsreclame, zodat jij als klant de enige bent die op de hoogte is van onze dienstverlening. Daarbij kunnen we de producten naar jouw huisstijl aanpassen zodat jij ook mee kan gaan met de veranderende markt.
Image link

Rent2Own

Betaal niet veel meer dan de reguliere inkoop van producten. Betaal deze in termijnen en aan het eind van je looptijd ben jij, of je klant eigenaar van de meubels.

Maandelijks opzegbaar

Geen minimale huurtermijnen voor je klanten en opzeggen wanneer het jou uitkomt. Zo simpel moet het zijn en zal het blijven.

Outlet

Krijg toegang tot ons assortiment rest-voorraad. Zo helpen we elkaar en zorgen wij ervoor dat niks weggegooid zal worden.

Hier start het

Bij Payforuse geloven we in de kracht van partnerschap en eenvoud. We streven ernaar om dealers zoals jij te ondersteunen in het bereiken van succes, zonder gedoe en met volledige vrijheid.

Waarom zou je dealer worden van Payforuse? Simpel, omdat wij geloven in jouw potentieel en we weten dat ons partnerschap jouw onderneming naar ongekende hoogten kan tillen.

Keuze uit het complete assortiment
Producten die jij kent

Keuze uit het complete assortiment

Private label
Jouw bedrijf, jouw regels

Private label

Jij bepaaldt

Wil je zelf monteren en leveren? Wij kunnen dit natuurlijk ook voor je doen zonder bedrijfsreclame.

Overnemen van gehuurd meubilair

En als kers op de taart, wordt elke maandelijkse huurprijs afgetrokken van de nieuwwaarde van het meubilair, waardoor je de meubels altijd tegen een voordelig tarief aan je klanten kunt aanbieden wanneer ze klaar zijn met huren.
Advanced Technologies

Maar wie is Payforuse?

In 2020 is PayForUse begonnen uit het verlangen bedrijven een flexibele oplossing te bieden voor kantoormeubilair. Een optie die tijdloos, snel en betrouwbaar is.

Nu werken op een kantoor van 9 tot 5 niet meer is het was. Dit vraagt om een flexibele oplossing die voor iedereen betaalbaar is. Daarom begonnen we met PayForUse!

Voor een vast laag bedrag per maand zonder verborgen kosten of ingewikkelde contracten.

Waar wacht je nog op?

Ontvang vandaag nog de prijslijst

We sturen je graag alle informatie om succesvol te worden in het verhuren van je meubels