Een circulair kantoor

Met maandelijks opzegbaar meubilair sluiten wij eindelijk de cirkel.

We richten ons op het bieden van flexibele, betaalbare en inspirerende werkomgevingen door middel van intelligent (her)gebruik van spullen, om het welzijn van zowel medewerkers, bedrijven en de planeet te bevorderen.

Vanaf het begin correct
Vanaf het begin correct

Alle producten bij Payforuse worden geselecteerd op basis van kwaliteit. Zo kunnen wij garanderen bij terugkomst dat wij de levensduur kunnen verlengen

Payforuse biedt één oplossing voor iedereen
Payforuse biedt één oplossing voor iedereen

Geen duizenden opties maar de meubels die perfect aansluiten op jouw behoeften. Zo kunnen wij alles in huis halen om de levensduur te blijven verlengen.

"Payforuse verkoopt geen kantoormeubels maar faciliteert ze”

Het gaat ons erom dat jij er goed bij zit over de hele gebruiksperiode. Payforuse zorgt ervoor dat jouw meubel goed functioneert, schoon is, en zorg dat alles perfect is. Daarom blijven wij met je in contact om alles te faciliteren wat nodig is zodat jij goed kan zitten.

Het juist gevoel
Het juist gevoel

Onze klanten moeten zich goed kunnen voelen over hun aankoop en weten dat ze bijdragen aan een betere wereld door te kiezen voor flexibiliteit.

Hoe werkt het?

De duurzaamste

Niet bezitten
Wisselen van meubels
Die wij refurbishen
Weer inzetten

De circulaire bedrijfsaanpak van Payforuse biedt meubilair van hoge kwaliteit en flexibele werkplekken tegen een betaalbare prijs.

Door ervoor te kiezen om je te abonneren in plaats van te kopen, zet je een belangrijke stap in de richting van het verkleinen van de ecologische voetafdruk van jouw activiteiten.

Wanneer bepaalde meubels in het kantoor niet meer nodig zijn, zal Payforuse ze niet weggooien. In plaats daarvan worden ze opgeknapt en hergebruikt, waardoor de levensduur wordt verlengd.

Met Payforuse revolutioneren wij de meubelindustrie

Circulair design

Met het circulaire design van payforuse ligt de nadruk op mooi gemakkelijk en comfortabel

Herinzetten van meubels

Wij selecteren meubels die meegaan. Zodat wij niet alleen jou hier blij mee kunnen maken. Maar ook de gebruiker na jou

Transparantie

Wij verbergen niets en delen alles.
Dus geen geheimen