Is je oude meubilair

aan vervanging toe?

Kraakt alles of heb je last van je rug? Maar heb je geen budget om alles nieuw te kopen?

 

Dan staan wij voor je klaar om je de nieuwste spullen te leveren voor een vast bedrag per maand.

Ben je het zat om 

aan de keukentafel te werken?

De keuken tafel is voor 2 uur natuurlijk een fijne werkplek, maar tegenwoordig met 8 uur per dag is het misschien tijd om een fatsoenlijk bureaustoel te nemen.

 

Dit allemaal voor een vast bedrag per maand.

Hoeveel personeel

werkt er straks op kantoor? 

Tegenwoordig is ondernemen uitdagender dan ooit. Je wilt niet investeren in dingen die later niet meer nodig zijn.

 

Daarom bieden we de mogelijkheid om op of af te schalen wanneer jij dat wil.

De oplossing

Kies jouw abbonement

Kies een abonnement die bij jou past. Geef aan hoeveel werkplekken je wilt. Dit kan gemakkelijk door je oplossing te kiezen of ons formulier onderin in te vullen.

We komen het bij je brengen

We maken een afspraak voor het leveren van je nieuwe werkplekken. Waar en wanneer je maar wilt. Zodat jij kan genieten van je nieuwe spullen.

Echt flexibel werken

Bepaal zelf wanneer je minder of meer werkplekken nodig hebt. Neem gemakkelijk contact met ons op via whatsapp of mail en wij komen meer of minder werkplekken brengen.

Liever uitleg via een video?

De beste service

Superservice. We garanderen je dat we je werkplek binnen 48 uur fixen als er iets stuk is. 

Altijd gratis bezorgd

Je werkplek gratis bezorgd en geïnstalleerd waar en wanneer je maar wilt! 

Levenslange garantie

Zolang je abonnement loopt zorgen wij voor het onderhoud. 

Overal geleverd

Of je nu 1 of 100 werkplekken wilt hebben. We leveren ze waar je maar wilt.

a

Alles wat je nodig hebt zonder grote investering

Je wilt natuurlijk niet teveel betalen voor je meubilair, dus is Pay For Use de perfecte oplossing voor jou. We leveren bij jou op locatie een in hoogte verstelbaar bureau en een perfect zittende bureaustoel. Dat allemaal voor een klein bedrag per maand

“Wij ontzorgen de ondernemer en investeren in een duurzame toekomst”

De grote hoeveelheden afval afkomstig uit onze wegwerp maatschappij en de wijze waarop het wordt verwerkt, zijn niet alleen schadelijk voor het milieu, maar ook voor de mens. Door een circulaire werkplek te creëren draag je als onderneming actief bij aan de oplossing voor afvalproblemtiek, en waardevernietiging.

 

Als jong bedrijf vinden we het belangrijk dat we bijdragen aan een milieu bewustere keuze.

De visie van Payforuse met ons verhuur concept, en levenslange garantie, is dat wij controle houden over de producten; en zo verspilling voorkomen.

 

Door ook refurbished werkplekken aan te bieden sluiten we de circulaire cirkel; we recyclen en upcyclen onze producten, en voorkomen verspilling. Met als bijkomend voordeel dat dit voordeliger is voor de klant.

a

Veel gestelde vragen

Wat is de minimale contractduur?

De minimale contractduur is een dag! Kom je er na een dag achter dat je toch te veel hebt besteld? Lossen wij het voor je op.

Hoe bestel ik mijn werkplek?

Je kunt jouw werkplek makkelijk online bestellen of door ons te mailen. De werkplek bestaat uit een in hoogte verstelbaar bureau en een goede bureaustoel. Kies de locatie waar jij je werkplek wilt en volg de stappen. Na het plaatsen van je bestelling maken wij een afspraak om je werkplek te bezorgen. Bij een aantal regio’s is het ook mogelijk je werkplek af te halen, mocht jou dit beter uitkomen!

Hoe betaal ik mijn werkplek?

Maandelijks word het bedrag afschreven en ontvang je vanuit ons natuurlijk een BTW factuur voor je boekhouding.

Wanneer ontvang ik mijn werkplek?

Zodra je van ons een bestelbevestiging hebt gekregen, gaan wij voor je aan de slag! Je hebt je werkplek al binnen 48 uur op je gewenste locatie.

Waar is PayforUse leverbaar?

In heel Nederland komen we naar je toe om je werkplek te bezorgen! Je kan er van uit gaan dat je binnen 48 uur aan de slag kan met jouw nieuwe werkplek. Mocht jouw regio of bestelling echt een logistieke uitdaging worden? Dan bespreken we natuurlijk samen eerst wat het beste uitkomt!

Wat gebeurt er als mijn werkplek beschadigd raakt?

Gaat er onverhoopt iets stuk? No worries! Wij sturen binnen 48 uur iemand van onze servicedienst langs om het voor je te fixen of te vervangen. Zo ben jij volledig ontzorgd.

Hoe kan ik opzeggen of meer werkplekken aanvragen?

Heel gemakkelijk via email of whatsapp. We passen je werkplekken aan en komen deze ophalen. Bij opzeggen zorgen we ervoor dat je bedrag word stopgezet en we de werkplekken komen ophalen